Simple IT

Ruckus Wireless Solutions

Home »  Ruckus Wireless Solutions

Λύση υπηρεσιών βάσει τοποθεσίας

 

Ruckus1

Οδηγήστε αποτελεσματικά και ελάτε σε επαφή με τον πελάτη

Τοποθεσία, τοποθεσία, τοποθεσία: δεν είναι μόνο για τα ακίνητα πια. Εάν πρόκειται να αξιοποιήσετε στο έπακρο το χώρο σας, ήρθε η ώρα να αρχίσετε να μετράτε τη θέση σε μέτρα και όχι σε χιλιόμετρα.

Εδώ είναι η συμφωνία: ανεξάρτητα από το χώρο που λειτουργείτε (συνεδριακό κέντρο, κατάστημα λιανικής πώλησης, πανεπιστήμιο, δημόσιο στάδιο), οι χρήστες σας βρίσκονται στις κινητές συσκευές τους. Κάντε ένα βήμα πίσω και κοιτάξτε αυτό το φαινόμενο ως που είναι: ένα ολοκαίνουργιο κανάλι που δίνει περισσότερη αξία και κερδίζει περισσότερη αξία από τους επισκέπτες σας.

Με τις υπηρεσίες εντοπισμού Wi-Fi, μπορείτε να καταλάβετε καλύτερα και να αλληλεπιδράσετε με τους επισκέπτες, καθώς κινούνται μέσα στο χώρο σας. Ξαφνικά, κάθε κινητή σύνδεση γίνεται μία ευκαιρία να επηρεάσετε τις αποφάσεις στο σημείο αγοράς, να αξιοποιήσετε νέες ροές εισόδων και να δώσετε καλύτερες εμπειρίες στον πελάτη.

 

[su_row]
[su_column size=”1/3″]

Χτυπώντας το SPoT

Η τεχνολογία Ruckus Smart Positioning (SPoT™) LBS παρέχει βασικά δεδομένα, όπως οπτική απεικόνιση της κυκλοφορίας μέσω ζουμ μέσω ζωνών, δαπέδου και χώρου. Το Ruckus SPoT LBS μπορεί να αναπτυχθεί ως cloud υπηρεσία συνδρομής ή ως VirtualSPoT, μία εικονικοποιημένη παρουσία του SPoT που αναπτύσσεται στο χώρο ή στο κέντρο δεδομένων ενός πελάτη χωρίς επαναλαμβανόμενα κόστη.

Επίπεδο εξυπηρέτησης
Σημείο SPoT

Εντοπίζει τις τοποθεσίες πελατών σε πραγματικό χρόνο μέσω αναλυτικών στοιχείων, σε απόσταση 3-10 μέτρων με εγγύηση 80%. Ιδανικό για εφαρμογές υψηλής πυκνότητας.

[/su_column]
[su_column size=”1/3″]

Ξεκλειδώστε νέα έσοδα με την παρουσία και τη συνειδητοποίηση του περιβάλλοντος

Το Ruckus Smart Positioning (SPoT™) μπορεί να σας βοηθήσει να παρακολουθείτε και να φανταστείτε την κίνηση του ποδοσφαίρου σε όλο τον χώρο σας. Συνδυάστε το με λύσεις συνεργατών από τους AisleLabsPurpleCloud4WiEncapto και άλλους για να εμπλακείτε με τους επισκέπτες σε πραγματικό χρόνο, με βάση το πού είναι και τι κάνουν στο χώρο σας. Έτσι, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας ακριβώς όταν και όπου έχει μεγαλύτερη σημασία.

Ξαναβρείτε Laptop & Tablet φοιτητών και επισκεπτών

Σε οποιοδήποτε μεγάλο πανεπιστήμιο, υγειονομική περίθαλψη ή επιχείρηση – οι επισκέπτες χρησιμοποιούν κάθε είδους συσκευές που ανήκουν στην τεχνολογία της πληροφορικής. Και αυτές οι συσκευές έχουν την τάση να εξαφανίζονται.

[/su_column]
[su_column size=”1/3″]

Δεν θα ήταν ωραίο να γνωρίζουμε ακριβώς πού βρίσκονται ανά πάσα στιγμή; Με την παρακολούθηση στοιχείων μέσω του Ruckus SPoT, μπορείτε εύκολα να δείτε και να διαχειριστείτε όλες τις συσκευές σας σε πραγματικό χρόνο για να μειώσετε την κλοπή και την απώλεια.

LBS Πρόγραμμα Οικοσυστημάτων

Το Ruckus LBS προσφέρει API διασυνδέσεων που βασικοί συνεργάτες οικοσυστημάτων μπορούν να αξιοποιήσουν για την ανάπτυξη εφαρμογών κινητής τηλεφωνίας με έξυπνα χαρακτηριστικά τοποθεσίας. Διάφοροι βασικοί εταίροι για οικοσυστήματα είναι AisleLabsRaGaPaSkyFii και Purple Wi-Fi.

Εφαρμογή κινητού

Κατεβάστε τώρα σε iOS or Android.

[/su_column]
[/su_row]

 

Ruckus2Είδατε πρόσφατα τις αξιολογήσεις σας στο TripAdvisor;

Εάν τα πράγματα φαίνονται άσχημα, μπορεί να υπάρχει μία απλή εξήγηση: κακό Wi-Fi. Το 83% των επισκεπτών του ξενοδοχείου διαθέτουν το χρόνο να αναφέρουν μία κακή εμπειρία Wi-Fi και το 36% δεν θα κάνουν κράτηση ξανά εάν είχαν μία τέτοια εμπειρία.

Μπορείτε να επενδύσετε όσο θέλετε σε κομψά δωμάτια και φανταχτερά λόμπι. Εάν οι επισκέπτες σας δεν μπορούν να αποκτήσουν μία ισχυρή, σταθερή ασύρματη σύνδεση – για όλες τις συσκευές τους και εφαρμογές πολυμέσων, παντού στην ιδιοκτησία σας – δεν θα επιστρέψουν.

Μην αγχώνεστε όμως, η Ruckus σας καλύπτει. Υπάρχει λόγος για τον οποίο το 70% του τομέα της φιλοξενίας – και το 86% των πολυτελών ακινήτων στον κόσμο – βασίζονται στο Ruckus Smart Wi-Fi. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να προσφέρετε ασύρματη σύνδεση παγκόσμιας κλάσης, για την οποία μπορούν να καυχηθούν οι επισκέπτες σας.